emacs-orgmode@gnu.org archives
 help / color / mirror / code / Atom feed
* RE: Is this an aquamacs bug?
@ 2008-12-15  2:31 Sullivan, Gregory (US SSA)
  0 siblings, 0 replies; 2+ messages in thread
From: Sullivan, Gregory (US SSA) @ 2008-12-15  2:31 UTC (permalink / raw)
  To: Robert Goldman, emacs-orgmode

I don't use aquamacs too much with org, but I just tried what you
describe, with aquamacs 1.5 (gnu emacs 22.3.2 from M-x emacs-version)
the latest org via git, and did not have that behavior.

I run aquamacs with 
  (setq one-buffer-one-frame '())

Do you already do this? If not, you might see if that avoids your issue.

--Greg

--
Gregory T. Sullivan, Ph.D.
BAE Systems Advanced Information Technologies
6 New England Executive Park, Burlington, MA 01803
781-262-4553 (office),  978-430-3461 (cell)
gregory.sullivan@baesystems.com 


-----Original Message-----
From: emacs-orgmode-bounces+gregory.sullivan=baesystems.com@gnu.org
[mailto:emacs-orgmode-bounces+gregory.sullivan=baesystems.com@gnu.org]
On Behalf Of Robert Goldman
Sent: Saturday, December 13, 2008 5:31 PM
To: emacs-orgmode@gnu.org
Subject: [Orgmode] Is this an aquamacs bug?

I use org on aquamacs and it behaves badly with the agenda.  Here's the
problem:

1.  I have an agenda view with a todo task under the cursor.

2.  I press "t" to toggle the todo state

3.  I change the todo state to a different one

4.  Aquamacs pops forward the emacs frame containing the org file from
which the todo is taken.

5.  I am left with focus moved to the wrong frame.  I have to mouse back
to the agenda frame now in order to keep working.

I *suspect* that this is an aquamacs specific problem, but would be
obliged if someone could confirm that.  If so, I will work with the
Aquamacs crew to get this fixed.

Thanks!


_______________________________________________
Emacs-orgmode mailing list
Remember: use `Reply All' to send replies to the list.
Emacs-orgmode@gnu.org
http://lists.gnu.org/mailman/listinfo/emacs-orgmode

^ permalink raw reply	[flat|nested] 2+ messages in thread

* Is this an aquamacs bug?
@ 2008-12-13 22:31 Robert Goldman
  0 siblings, 0 replies; 2+ messages in thread
From: Robert Goldman @ 2008-12-13 22:31 UTC (permalink / raw)
  To: emacs-orgmode

I use org on aquamacs and it behaves badly with the agenda.  Here's the
problem:

1.  I have an agenda view with a todo task under the cursor.

2.  I press "t" to toggle the todo state

3.  I change the todo state to a different one

4.  Aquamacs pops forward the emacs frame containing the org file from
which the todo is taken.

5.  I am left with focus moved to the wrong frame.  I have to mouse back
to the agenda frame now in order to keep working.

I *suspect* that this is an aquamacs specific problem, but would be
obliged if someone could confirm that.  If so, I will work with the
Aquamacs crew to get this fixed.

Thanks!

^ permalink raw reply	[flat|nested] 2+ messages in thread

end of thread, other threads:[~2008-12-15  2:31 UTC | newest]

Thread overview: 2+ messages (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2008-12-15  2:31 Is this an aquamacs bug? Sullivan, Gregory (US SSA)
  -- strict thread matches above, loose matches on Subject: below --
2008-12-13 22:31 Robert Goldman

Code repositories for project(s) associated with this public inbox

	https://git.savannah.gnu.org/cgit/emacs/org-mode.git

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for read-only IMAP folder(s) and NNTP newsgroup(s).