emacs-orgmode@gnu.org archives
 help / color / mirror / code / Atom feed
From: Brice Waegeneire <liberdiko@gmail.com>
To: emacs-orgmode@gnu.org
Subject: Error after moving from 7.9.4 to 8.0: Cannot open load file org-element
Date: Sun, 21 Apr 2013 18:26:54 +0200	[thread overview]
Message-ID: <CAJOziUZW1WKtHb9rV_ab5UsA1L4jy6_tXUFa7EknGiiTpwJhbw@mail.gmail.com> (raw)

Hello org-mode users,

In moving from 7.9.4 to 8.0 org-mode I stumbled upon the following
error (emacs --debug-init). The "[...]" is a portion i couldn't copy:

Debugger entered--Lisp error: (file-error "Cannot open load file"
"org-mode/lisp/org-element")
org-element-at-point()
org-store-link(nil)
org-babel-tangle-single-block(1)
org-babel-tangle-collect-blocks("emacs-lisp" nil)
org-babel-tangle(nil "~/.emacs.d/ldk-emacs.el" "emacs-lisp")
org-babel-tangle-file("~/.emacs.d/ldk-emacs.org"
"~/.emacs.d/ldk-emacs.el" "emacs-lisp")
org-babel-load-file("~/.emacs.d/ldk-emacs.org")
eval-buffer(#<buffer *load*> nil "/home/lambda/.emacs.d/init.el" nil
t) ; Reading at buffer position 397
load-with-code-conversion("/home/lambda/.emacs.d/init.el"
"/home/lambda/.emacs.d/init.el" t t)
load("/home/lambda/.emacs.d/init" t t)
#[0 " \205\262

[...]

[init-file-user system-type delayed-warnings-list user-init-file
inhibit-default-init inhibit-startup-screen ms-dos "~" "/_emacs"
windows-nt "/.emacs" directory-files nil "^\\.emacs\\(\\.elc?\\)?$"
"~/.emacs" "^_emacs\\(\\.elc?\\)?$" (initialization "`_emacs' init
file is deprecated, please use `.emacs'") "~/_emacs" t load
expand-file-name "init" file-name-as-directory "/.emacs.d"
file-name-extension "elc" file-name-sans-extension ".el" file-exists-p
file-newer-than-file-p message "Warning: %s is newer than %s" sit-for
1 "default"] 7 "\n\n(fn)"]()
command-line()
normal-top-level()

For the upgrade I've deleted the org-mode folder, replaced in my emacs
configuration file "release_7.9.4" by "release_8.0" and then restarted
emacs. el-get had then installed org-mode 8.0, after that I don't have
the issue yet but it occurs after I had modified my emacs'
configurartion  (whatever the modification) and restarted it.

You can find my emacs configuration here :
https://gist.github.com/korthaerd/27877114462e2475f82e#file-emacs-debug-init-8-0

Can some help me with that ?

Coridally, liberdiko.

             reply	other threads:[~2013-04-21 16:27 UTC|newest]

Thread overview: 2+ messages / expand[flat|nested]  mbox.gz  Atom feed  top
2013-04-21 16:26 Brice Waegeneire [this message]
2013-04-23 22:58 Brice Waegeneire

Reply instructions:

You may reply publicly to this message via plain-text email
using any one of the following methods:

* Save the following mbox file, import it into your mail client,
  and reply-to-all from there: mbox

  Avoid top-posting and favor interleaved quoting:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Posting_style#Interleaved_style

  List information: https://www.orgmode.org/

* Reply using the --to, --cc, and --in-reply-to
  switches of git-send-email(1):

  git send-email \
    --in-reply-to=CAJOziUZW1WKtHb9rV_ab5UsA1L4jy6_tXUFa7EknGiiTpwJhbw@mail.gmail.com \
    --to=liberdiko@gmail.com \
    --cc=emacs-orgmode@gnu.org \
    --subject='Re: Error after moving from 7.9.4 to 8.0: Cannot open load file org-element' \
    /path/to/YOUR_REPLY

  https://kernel.org/pub/software/scm/git/docs/git-send-email.html

* If your mail client supports setting the In-Reply-To header
  via mailto: links, try the mailto: link

Code repositories for project(s) associated with this inbox:

	https://git.savannah.gnu.org/cgit/emacs/org-mode.git

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for read-only IMAP folder(s) and NNTP newsgroup(s).