emacs-orgmode@gnu.org archives
 help / color / mirror / code / Atom feed
From: John Hendy <jw.hendy@gmail.com>
To: Jonathan Leech-Pepin <jonathan.leechpepin@gmail.com>
Cc: bjvilfan@gmail.com, emacs-orgmode@gnu.org,
	Bostjan Vilfan <bostjanv@alum.mit.edu>
Subject: Re: makefile for v. 7.9.1 on Windows 7 doesn't work
Date: Fri, 7 Sep 2012 08:05:26 -0500	[thread overview]
Message-ID: <CA+M2ft84SvpsP+fAr4dnndJ+xBK5H4RrnphVkVfGV_1EspxPqg@mail.gmail.com> (raw)
In-Reply-To: <CAHRqSkQzrw87XpNSPOa4ttR=poxzqNmiw4ng4auPOGFo7a-XGQ@mail.gmail.com>

On Fri, Sep 7, 2012 at 7:45 AM, Jonathan Leech-Pepin
<jonathan.leechpepin@gmail.com> wrote:
> Hello,
>
> On Fri, Sep 7, 2012 at 8:33 AM, John Hendy <jw.hendy@gmail.com> wrote:
>> On Fri, Sep 7, 2012 at 2:13 AM, Bostjan Vilfan <bostjanv@alum.mit.edu> wrote:
>>> Hello,
>>> I notice that the makefile in version 7.9.1 has been changed (with regard to v. 7.8.11). When I tried to run it under Windows7, it didn't work (the makefile for 7.8.11 ran OK). Can anyone provide some information?
>>
>> Can you provide more information? The error, what you were doing, etc?
>> The last time I git pulled perhaps a week or so ago, I tried following
>> Worg like so:[1]
>> ,---
>> | emacs -batch -Q -L lisp -l ../UTILITIES/org-fixup -f
>> org-make-autoloads-compile
>> `---
>>
>> It failed. I inspected the dit directory and noticed that it's  not
>> ../UTILITIES anymore; all of the make stuff is in ../mk. Could that be
>> the problem if you're following Worg?
>>
>
> If the problem is related to the missing =UTILITIES= directory, the
> solution would seem to be just re-run the update.  I had that issue on
> several machines, all of which complained the first time about the
> missing =UTILITIES= directory and then ran successfullly on the
> subsequent updates.

Can someone else confirm? I'm just pulled again and have no UTILITIES dir.

John

>
>> As an aside, I just tried re-compiling to check and I noticed that if
>> I follow Worg and cd into /path/to/org.git/mk and then run =emace
>> -batch ... ../mk/org-fixup.el ...=, I get the error:
>> ,---
>> | Symbol's function definition is void: org-find-library-dir
>> `---
>>
>> If I cd to /path/to/org.git and run the command with only one perios
>> (=emacs ... ./mk/org-fixup.el ...=), then it works. But =M-x
>> org-version= spits out something related to org-fixup and isn't a real
>> version number.
>>
>> In any case, I can still compile as far as I know. Sorry if this
>> wasn't your issue, but with the lack of details no one will be able to
>> help you diagnose the problem.
>>
>>
>> Best regards,
>> John
>>
>> [1] http://orgmode.org/worg/org-hacks.html#compiling-org-without-make
>>
>>> Regards,
>>> bostjanv
>>
>
> Regards,
>
> --
> Jon

  reply	other threads:[~2012-09-07 13:05 UTC|newest]

Thread overview: 15+ messages / expand[flat|nested]  mbox.gz  Atom feed  top
2012-09-07  7:13 makefile for v. 7.9.1 on Windows 7 doesn't work Bostjan Vilfan
2012-09-07 12:33 ` John Hendy
2012-09-07 12:45   ` Jonathan Leech-Pepin
2012-09-07 13:05     ` John Hendy [this message]
2012-09-07 13:14       ` Bastien
2012-09-07 13:27         ` John Hendy
2012-09-07 13:32       ` Jonathan Leech-Pepin
2012-09-07 19:00   ` Achim Gratz
2012-09-10 17:59     ` John Hendy
2012-09-10 19:24       ` Achim Gratz
2012-09-10 19:48         ` John Hendy
2012-09-10 19:58           ` Achim Gratz
2012-09-10 20:01           ` Nick Dokos
2012-09-07 16:42 Bostjan Vilfan
2012-09-08  6:56 ` Bastien

Reply instructions:

You may reply publicly to this message via plain-text email
using any one of the following methods:

* Save the following mbox file, import it into your mail client,
  and reply-to-all from there: mbox

  Avoid top-posting and favor interleaved quoting:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Posting_style#Interleaved_style

  List information: https://www.orgmode.org/

* Reply using the --to, --cc, and --in-reply-to
  switches of git-send-email(1):

  git send-email \
    --in-reply-to=CA+M2ft84SvpsP+fAr4dnndJ+xBK5H4RrnphVkVfGV_1EspxPqg@mail.gmail.com \
    --to=jw.hendy@gmail.com \
    --cc=bjvilfan@gmail.com \
    --cc=bostjanv@alum.mit.edu \
    --cc=emacs-orgmode@gnu.org \
    --cc=jonathan.leechpepin@gmail.com \
    /path/to/YOUR_REPLY

  https://kernel.org/pub/software/scm/git/docs/git-send-email.html

* If your mail client supports setting the In-Reply-To header
  via mailto: links, try the mailto: link
Be sure your reply has a Subject: header at the top and a blank line before the message body.
Code repositories for project(s) associated with this public inbox

	https://git.savannah.gnu.org/cgit/emacs/org-mode.git

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for read-only IMAP folder(s) and NNTP newsgroup(s).