emacs-orgmode@gnu.org archives
 help / color / mirror / code / Atom feed
From: Bastien <bzg@altern.org>
To: "Дядов Васил Стоянов" <vdyadov@elvees.com>
Cc: emacs-orgmode@gnu.org
Subject: Re: Bug: org-mode tables and orgtbl-mode [7.9.2 (7.9.2-166-g40cb44-elpaplus @ /home/vdyadov/Work/Tools/emacs/share/emacs/24.2/lisp/org/)]
Date: Fri, 11 Jan 2013 17:35:34 +0100	[thread overview]
Message-ID: <87obgv1xux.fsf@bzg.ath.cx> (raw)
In-Reply-To: <s4y1uds58ey.fsf@canopus-pc.elvees.com> (=?utf-8?B?ItCU0Y8=?= =?utf-8?B?0LTQvtCyINCS0LDRgdC40Lsg0KHRgtC+0Y/QvdC+0LIiJ3M=?= message of "Fri, 11 Jan 2013 14:19:17 +0400")

Hi,

vdyadov@elvees.com (Дядов Васил Стоянов) writes:

> The bug is easily reproducible with folowing algorithm:
>
> 1. I have an org file with verilog code embedded in 
>    #+begin_src verilog
>    ... 
>    #+end_src
> 2. Then I hit C-' to edit this verilog code in separate buffer
> 3. During editing code I shwitch on orgtbl-mode to edit some tables in
>    verilog comments, then I switch off orgtbl-mode
> 4. Then I hit C-' again to return to the org file
> 5. And I discover that I cannot edited tables in org file anymore
> 5a. orgtbl-mode could not be run in org file
> 6. I hit C-' again on verilog code
> 7. Switch on orgtbl-mode in buffer with verilog code
> 8. Hit C-' again to return to org file (without switching off orgtbl-mode)
> 9. Now editing of tables in org file works as it should to

Thanks for the detailed recipe -- I cannot reproduce the bug here
with Org 7.9.3a, I tried with emacs-lisp instead of verilog... 

Maybe you can share a minimal file?  If not, I hope someone else
can try to reproduce.

Best,

-- 
 Bastien

      reply	other threads:[~2013-01-11 16:35 UTC|newest]

Thread overview: 2+ messages / expand[flat|nested]  mbox.gz  Atom feed  top
2013-01-11 10:19 Bug: org-mode tables and orgtbl-mode [7.9.2 (7.9.2-166-g40cb44-elpaplus @ /home/vdyadov/Work/Tools/emacs/share/emacs/24.2/lisp/org/)] Дядов Васил Стоянов
2013-01-11 16:35 ` Bastien [this message]

Reply instructions:

You may reply publicly to this message via plain-text email
using any one of the following methods:

* Save the following mbox file, import it into your mail client,
  and reply-to-all from there: mbox

  Avoid top-posting and favor interleaved quoting:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Posting_style#Interleaved_style

  List information: https://www.orgmode.org/

* Reply using the --to, --cc, and --in-reply-to
  switches of git-send-email(1):

  git send-email \
    --in-reply-to=87obgv1xux.fsf@bzg.ath.cx \
    --to=bzg@altern.org \
    --cc=emacs-orgmode@gnu.org \
    --cc=vdyadov@elvees.com \
    /path/to/YOUR_REPLY

  https://kernel.org/pub/software/scm/git/docs/git-send-email.html

* If your mail client supports setting the In-Reply-To header
  via mailto: links, try the mailto: link
Be sure your reply has a Subject: header at the top and a blank line before the message body.
Code repositories for project(s) associated with this public inbox

	https://git.savannah.gnu.org/cgit/emacs/org-mode.git

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for read-only IMAP folder(s) and NNTP newsgroup(s).