emacs-orgmode@gnu.org archives
 help / color / mirror / code / Atom feed
* Does anyone else have this table problem?
@ 2018-04-20  0:43 William Denton
  2018-04-20  5:50 ` Eric S Fraga
  2018-04-20  9:58 ` Nicolas Goaziou
  0 siblings, 2 replies; 3+ messages in thread
From: William Denton @ 2018-04-20  0:43 UTC (permalink / raw)
  To: emacs-orgmode

I know this isn't a proper "emacs -q" bug report, but I'm not sure what's 
causing a problem I have with tables.  This is using the master branch of the 
Org development tree and has been going on for a while.

When I load this short file with one Org table:

https://www.miskatonic.org/tmp/table-2.org

and then run C-u C-c TAB, I see this:

https://www.miskatonic.org/tmp/org-table.png

Does anyone else have this?

Bill
--
William Denton :: Toronto, Canada   ---   Listening to Art: https://listeningtoart.org/
https://www.miskatonic.org/         ---   GHG.EARTH: http://ghg.earth/
Caveat lector.                      ---   STAPLR: http://staplr.org/

^ permalink raw reply	[flat|nested] 3+ messages in thread

* Re: Does anyone else have this table problem?
  2018-04-20  0:43 Does anyone else have this table problem? William Denton
@ 2018-04-20  5:50 ` Eric S Fraga
  2018-04-20  9:58 ` Nicolas Goaziou
  1 sibling, 0 replies; 3+ messages in thread
From: Eric S Fraga @ 2018-04-20  5:50 UTC (permalink / raw)
  To: William Denton; +Cc: emacs-orgmode

[-- Attachment #1: Type: text/plain, Size: 611 bytes --]

On Thursday, 19 Apr 2018 at 20:43, William Denton wrote:
> I know this isn't a proper "emacs -q" bug report, but I'm not sure
> what's causing a problem I have with tables.  This is using the master
> branch of the Org development tree and has been going on for a while.
>
> When I load this short file with one Org table:
>
> https://www.miskatonic.org/tmp/table-2.org
>
> and then run C-u C-c TAB, I see this:
>
> https://www.miskatonic.org/tmp/org-table.png
>
> Does anyone else have this?

Yes, I get the same behaviour.

-- 
Eric S Fraga via Emacs 27.0.50, Org release_9.1.6-419-g52ba1a

[-- Attachment #2: signature.asc --]
[-- Type: application/pgp-signature, Size: 194 bytes --]

^ permalink raw reply	[flat|nested] 3+ messages in thread

* Re: Does anyone else have this table problem?
  2018-04-20  0:43 Does anyone else have this table problem? William Denton
  2018-04-20  5:50 ` Eric S Fraga
@ 2018-04-20  9:58 ` Nicolas Goaziou
  1 sibling, 0 replies; 3+ messages in thread
From: Nicolas Goaziou @ 2018-04-20  9:58 UTC (permalink / raw)
  To: William Denton; +Cc: emacs-orgmode

Hello,

William Denton <wtd@pobox.com> writes:

> I know this isn't a proper "emacs -q" bug report, but I'm not sure
> what's causing a problem I have with tables.  This is using the master
> branch of the Org development tree and has been going on for a while.
>
> When I load this short file with one Org table:
>
> https://www.miskatonic.org/tmp/table-2.org
>
> and then run C-u C-c TAB, I see this:
>
> https://www.miskatonic.org/tmp/org-table.png

Fixed. Thank you.

Regards,

-- 
Nicolas Goaziou

^ permalink raw reply	[flat|nested] 3+ messages in thread

end of thread, other threads:[~2018-04-20  9:58 UTC | newest]

Thread overview: 3+ messages (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2018-04-20  0:43 Does anyone else have this table problem? William Denton
2018-04-20  5:50 ` Eric S Fraga
2018-04-20  9:58 ` Nicolas Goaziou

Code repositories for project(s) associated with this inbox:

	https://git.savannah.gnu.org/cgit/emacs/org-mode.git

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for read-only IMAP folder(s) and NNTP newsgroup(s).