emacs-orgmode@gnu.org archives
 help / color / mirror / code / Atom feed
* Using Capture to Append a Line to a Table
@ 2012-08-19 11:26 Ian Barton
  2012-08-19 15:41 ` Bastien
  0 siblings, 1 reply; 3+ messages in thread
From: Ian Barton @ 2012-08-19 11:26 UTC (permalink / raw)
  To: orgmode

I am not sure if this is user error, or a bug. I want to append a line 
to table using Capture.

My Capture template is:

("b" "Bike log" table-line (file 
"~/dropbox/org/org_files/cycling/bike_log.org")
  "|%u|%?||" :prepend t )

In bike_log.org I have just:

| Heading 1 | Heading 2 | Heading 3 |
|           |           |           |

When I run capture I get the following back trace:

Debugger entered--Lisp error: (error "Capture template `b': Invalid 
search bound (wrong side of point)")
   signal(error ("Capture template `b': Invalid search bound (wrong side 
of point)"))
   error("Capture template `%s': %s" "b" "Invalid search bound (wrong 
side of point)")
   byte-code("\301p!\203\x12

My org from git is 952d722dcddb275d84ad6dd356bee2fd

Ian.

^ permalink raw reply	[flat|nested] 3+ messages in thread

* Re: Using Capture to Append a Line to a Table
  2012-08-19 11:26 Using Capture to Append a Line to a Table Ian Barton
@ 2012-08-19 15:41 ` Bastien
  2012-08-20  8:02   ` Ian Barton
  0 siblings, 1 reply; 3+ messages in thread
From: Bastien @ 2012-08-19 15:41 UTC (permalink / raw)
  To: ian; +Cc: orgmode

Hi Ian,

Ian Barton <lists@wilkesley.net> writes:

> I am not sure if this is user error, or a bug. I want to append a line to
> table using Capture.

This if fixed in git, thanks for reporting this!

-- 
 Bastien

^ permalink raw reply	[flat|nested] 3+ messages in thread

* Re: Using Capture to Append a Line to a Table
  2012-08-19 15:41 ` Bastien
@ 2012-08-20  8:02   ` Ian Barton
  0 siblings, 0 replies; 3+ messages in thread
From: Ian Barton @ 2012-08-20  8:02 UTC (permalink / raw)
  To: emacs-orgmode

On 19/08/12 16:41, Bastien wrote:
> Hi Ian,
>
> Ian Barton <lists@wilkesley.net> writes:
>
>> I am not sure if this is user error, or a bug. I want to append a line to
>> table using Capture.
>
> This if fixed in git, thanks for reporting this!
>
That was quick! Thanks, can confirm it's fixed for me.

Ian.

^ permalink raw reply	[flat|nested] 3+ messages in thread

end of thread, other threads:[~2012-08-20  8:04 UTC | newest]

Thread overview: 3+ messages (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2012-08-19 11:26 Using Capture to Append a Line to a Table Ian Barton
2012-08-19 15:41 ` Bastien
2012-08-20  8:02   ` Ian Barton

Code repositories for project(s) associated with this inbox:

	https://git.savannah.gnu.org/cgit/emacs/org-mode.git

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for read-only IMAP folder(s) and NNTP newsgroup(s).