emacs-orgmode@gnu.org archives
 help / color / mirror / code / Atom feed
* Solved inline image problem from 2015
@ 2020-04-14 20:47 Thomas S. Dye
  0 siblings, 0 replies; only message in thread
From: Thomas S. Dye @ 2020-04-14 20:47 UTC (permalink / raw)
  To: emacs-org list

Aloha all,

Five (!) years ago, I came to the list with a problem toggling 
inline image display.  No matter what I did, images were displayed 
in the buffer.  Despite some good help from Rasmus, I wasn't able 
to solve the problem at that time.

A few years ago, I noticed the problem is restricted to png files, 
which I was exporting from R.  For a long while I solved the 
problem by not exporting png files :)

Recently, I needed png files again and ran into my old problem. 
Toggling inline images had no effect on the png files, which were 
always displayed in the buffer.

It appears the problem has to do with interlacing in the png file. 
I used ImageMagick to get rid of the interlacing --- mogrify 
-interlace none *.png.  Fixed!

All the best,
Tom

--
Thomas S. Dye
https://tsdye.online/tsdye


^ permalink raw reply	[flat|nested] only message in thread

only message in thread, other threads:[~2020-04-14 20:48 UTC | newest]

Thread overview: (only message) (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2020-04-14 20:47 Solved inline image problem from 2015 Thomas S. Dye

Code repositories for project(s) associated with this inbox:

	https://git.savannah.gnu.org/cgit/emacs/org-mode.git

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for read-only IMAP folder(s) and NNTP newsgroup(s).