emacs-orgmode@gnu.org archives
 help / color / mirror / code / Atom feed
* org-mode not loading properly on startup
@ 2009-01-30  9:40 Paul Mead
  2009-01-30  9:54 ` Carsten Dominik
  0 siblings, 1 reply; 12+ messages in thread
From: Paul Mead @ 2009-01-30  9:40 UTC (permalink / raw)
  To: emacs-orgmode

Just a niggling issue here, I have a function set up to load my main org
file work.org.

(defun gtd()
  (interactive)
  (find-file "~/.gtd/work.org")
)

Straightforward enough, but since I downloaded v6.20 I then have to
manually switch using M-x org-mode. Otherwise the faces are all wrong,
hidden stars don't work, etc. Interestingly the mode line shows 'org'
before and after. Once I manually switch it on, everything is fine.

Paul

^ permalink raw reply	[flat|nested] 12+ messages in thread
* Re: Re: org-mode not loading properly on startup
@ 2009-01-30 13:09 Giovanni Ridolfi
  0 siblings, 0 replies; 12+ messages in thread
From: Giovanni Ridolfi @ 2009-01-30 13:09 UTC (permalink / raw)
  To: Paul Mead, Carsten Dominik; +Cc: emacs-orgmode

--- Ven 30/1/09, Carsten Dominik <dominik@science.uva.nl> ha scritto:
> On Jan 30, 2009, at 12:49 PM, Paul Mead wrote:
> 
> > Carsten Dominik <dominik@science.uva.nl> writes:
> >
> >> Do you have set up to make .org files 
> >>automatically enter org-mode?
> >>
> >> What happens if you use C-x C-f to open the file?
> >>
> >
> > I have the following:
> >
> > (add-to-list 'auto-mode-alist '("\\.org\\'" . org-mode))
> >
> > If I use C-x C-f the behaviour is the same for the
> > first .org file  which
> > I open. Any subsequent files that I open behave
> > normally, whether or  not I manually start org-mode.
> >
> > I have also tried opening files in different order -
> > work.org and 
> > home.org. Which ever one I open first after starting
> > emacs fails to   show
> > the faces, hide stars, etc. There doesn't appear
> > to be anything wrong
> > with the files themselves therefore.
> 
> 
> I don't have enough to work on here.
> 
> Any other ideas anyone?  
> Maybe more windows people to test
> this?
here  
Win XP
Org-mode version 6.20g (just downloaded)
GNU Emacs 22.3.1 (i386-mingw-nt5.1.2600) of 2008-09-06 on SOFT-MJASON

Emacs closed and re-opened, works like a charm, faces are ok

both files with the org-mode heading:
    -*- mode: org; -*-
and test.org file

cheers,
Giovanni




^ permalink raw reply	[flat|nested] 12+ messages in thread

end of thread, other threads:[~2009-02-10  9:37 UTC | newest]

Thread overview: 12+ messages (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2009-01-30  9:40 org-mode not loading properly on startup Paul Mead
2009-01-30  9:54 ` Carsten Dominik
2009-01-30 10:05   ` Paul Mead
2009-01-30 11:34     ` Carsten Dominik
2009-01-30 11:49       ` Paul Mead
2009-01-30 12:29         ` Carsten Dominik
2009-01-30 19:05           ` Paul Mead
2009-01-30 19:16             ` Eric Schulte
2009-01-30 18:27         ` Mark Elston
2009-01-30 19:03           ` Paul Mead
2009-02-10  9:37   ` Paul Mead
2009-01-30 13:09 Giovanni Ridolfi

Code repositories for project(s) associated with this public inbox

	https://git.savannah.gnu.org/cgit/emacs/org-mode.git

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for read-only IMAP folder(s) and NNTP newsgroup(s).