emacs-orgmode@gnu.org archives
 help / color / mirror / code / Atom feed
* Inconsistent exporting of underscore character
@ 2009-06-27 13:01 Bob Kline
  2009-06-27 14:46 ` Eddward DeVilla
  0 siblings, 1 reply; 3+ messages in thread
From: Bob Kline @ 2009-06-27 13:01 UTC (permalink / raw)
  To: emacs-orgmode

I notice that when text containing an underscore (as happens frequently 
with database table names) is exported as HTML, the exporter decides to 
covert the rest of the word to a subscript.  I tried escaping the 
underscore with a backslash, but then exporting to ASCII is broken, with 
the backslash passed through as part of the text.

What's the correct way to escape the underscore so that the HTML 
exporter doesn't garble the output, without mucking up ASCII export?  Or 
is org-mode designed in such a way that users are expected to mark up 
documents for one specific output (which would be a step backward)?

-- 
Bob Kline
http://www.rksystems.com
mailto:bkline@rksystems.com

^ permalink raw reply	[flat|nested] 3+ messages in thread

end of thread, other threads:[~2009-06-27 15:08 UTC | newest]

Thread overview: 3+ messages (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2009-06-27 13:01 Inconsistent exporting of underscore character Bob Kline
2009-06-27 14:46 ` Eddward DeVilla
2009-06-27 15:07   ` Bob Kline

Code repositories for project(s) associated with this inbox:

	https://git.savannah.gnu.org/cgit/emacs/org-mode.git

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for read-only IMAP folder(s) and NNTP newsgroup(s).