emacs-orgmode@gnu.org archives
 help / color / mirror / code / Atom feed
* Bug: clocktable latex attributes
@ 2020-10-01 17:11 matthias
  0 siblings, 0 replies; only message in thread
From: matthias @ 2020-10-01 17:11 UTC (permalink / raw)
  To: emacs-orgmode

[-- Attachment #1: Type: text/plain, Size: 577 bytes --]


Hi the Orgmode team, I have a problem with the clocktable which seems to be a bug because it does not accept latex attributes before the BEGIN line:#+latex_header: \usepackage{tabularx}#+ATTR_LATEX: :align Xll :width \textwidth#+BEGIN: clocktable :scope file :maxlevel 2 the only solution I found is the following (put the attribute after the BEGIN :):#+latex_header: \usepackage{tabularx}#+BEGIN: clocktable :scope file :maxlevel 2#+ATTR_LATEX: :align Xll :width \textwidth But every time I update the clocktable (C-c C-c) the latex attribute line disappears. Cordially. Matt

[-- Attachment #2: Type: text/html, Size: 1567 bytes --]

^ permalink raw reply	[flat|nested] only message in thread

only message in thread, other threads:[~2020-10-01 17:12 UTC | newest]

Thread overview: (only message) (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2020-10-01 17:11 Bug: clocktable latex attributes matthias

Code repositories for project(s) associated with this inbox:

	https://git.savannah.gnu.org/cgit/emacs/org-mode.git

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for read-only IMAP folder(s) and NNTP newsgroup(s).